yoflexie, introspectie, zelfreflectie, mindfulness en yoga

WERKWIJZE

Tijdens een vrijblijvende, telefonische kennismaking worden de wensen en mogelijkheden besproken. Hierna volgt een offerte en na akkoord worden de sessies online (via Teams of Zoom) of op kantoor/een andere gewenste locatie gegeven. Een standaardsessie bedrijfsyoga duurt 60 minuten, maar korter of langer is uiteraard mogelijk. Een ideaal moment voor een sessie bedrijfsyoga is begin van de werkdag, tijdens de lunchpauze of eind van de werkdag.

De yogalessen voor bedrijven zijn laagdrempelig, down-to-earth en toegankelijk voor alle niveaus. Elke deelnemer kan meedoen in zijn eigen tempo.

Yoga vormt een spiegel voor dat wat we in het dagelijks leven doen. Het laat zien hoe we omgaan met spanning, ontspanning, weerstand en uitdagingen. Deelnemers worden zich bewust van hun eigen grenzen en de manier waarop zij hiermee omgaan. Ze leren om signalen van hun lichaam op te merken en te begrijpen. Daarnaast krijgen deelnemers een scala aan oefeningen mee die zij kunnen toepassen bij fysieke, mentale en emotionele spanningen.

TARIEVEN BEDRIJFSYOGA

Losse workshop van 60 minuten

437,50(ex BTW) per sessie
  • + Eindevaluatie

6 bedrijfsyoga lessen van 60 minuten

400(ex BTW) per sessie
  • + Tussentijdse en eindevaluatie

12 bedrijfsyoga lessen van 60 minuten

375(ex BTW) per sessie
  • + Tussentijdse en eindevaluatie

OVERIG AANBOD

MINDFULNESS
MINDSET
ENERGIEMANAGEMENT