coronastress, stressreductie, stress door corona, burn out preventie, stressmanagement, energiemanagement

WERKWIJZE

Tijdens een vrijblijvende, telefonische kennismaking bespreek ik je wensen en vertel ik je alles over de mogelijkheden. Hierna volgt een offerte en na akkoord worden de sessies online of op kantoor/een andere gewenste locatie gegeven.

Een sessie mindfulness voor bedrijven duurt standaard 60 minuten, maar korter of langer is uiteraard mogelijk. Een ideaal moment voor mindfulness onder werktijd is begin van de werkdag, tijdens de lunchpauze of eind van de werkdag.

Je kunt al in één sessie de voordelen van mindfulness ervaren. In meerdere sessies worden verschillende technieken om de geest te trainen geleerd en is er begeleiding bij het implementeren van mindfulness in je (werk)dag. Door de focussen op de mentale processen, helpt mindfulness om stress te verminderen. Dit kan mooi samengaan met bedrijfsyoga waarin aandacht is voor de fysieke signalen en gevolgen van stress.

In de sessies staan bewustwording, stressreductie en gedragsverandering centraal. Met behulp van mindfulness oefeningen kunnen medewerkers beter hun eigen grenzen herkennen en bewaken, hun energie en stress-symptomen managen, prioriteiten stellen en met meer rust en overzicht hun werkzaamheden afronden.

Er is ruimte voor het behandelen van specifieke wensen vanuit medewerkers zodat de sessies naadloos aansluiten op de behoeften. Na een sessie of tussen de sessies door kunnen deelnemers vragen altijd per mail voorleggen aan mij.

Bij meerdere sessies mindfulness op het werk is er naast een eindevaluatie ook altijd een tussentijdse evaluatie.

TARIEVEN MINDFULNESS VOOR BEDRIJVEN

Losse workshop van 60 minuten

495(ex BTW) per sessie
  • + Eindevaluatie
  • + 1 audiobestand met een mindfulness oefening

6 sessies van 60 minuten

475(ex BTW) per sessie
  • + Tussentijdse en eindevaluatie
  • + 3 audiobestanden met mindfulness oefeningen

12 sessies van 60 minuten

455(ex BTW) per sessie
  • + Tussentijdse en eindevaluatie
  • + 6 audiobestanden met mindfulness oefeningen

OVERIG AANBOD

BEDRIJFSYOGA
MINDSET
ENERGIEMANAGEMENT