REFERENTIES2020-05-28T13:40:15+02:00
everything is om logo

REFERENTIES

Sabrina Soebhan, Everything is Om, yoga Rijswijk, Pilates Rijswijk, Andere fotografie
Neem contact op

Empatisch – menselijk – professioneel. Enige tijd geleden werd ik benaderd door Sabrina met de vraag of ik te gast wilde zijn in haar podcast. Hartstikke spannend én behoorlijk out of die comfortzone natuurlijk! Maar het begrip, geduld, respect en de professionaliteit van Sabrina zorgde ervoor dat ik na ons persoonlijke gesprek direct op mijn gemak was. Sabrina is een bijzonder goede luisteraar, stelt de juiste vragen, heeft een groot inlevingsvermogen en is super creatief. Wat een fantastische combinatie voor een ondernemer. Een fantastische combinatie voor een mens! Ja, het samenwerken met Sabrina heeft echt indruk gemaakt!

Anita van der Voort, werkte mee aan een podcast over haar jeugd

Wat ik bijzonder vind aan Sabrina: ze is wie ze is. Een prachtige vrouw van buiten en van binnen. Ze heeft een rustige, warme uitstraling. Haar deskundigheid over yoga en het menselijk lichaam weet ze op een prettige manier aan anderen over te brengen. Inspirerend en verrassend. Wat ze doet, doet ze met aandacht en een grote mate van zorgvuldigheid. Sabrina heeft lef en creativiteit, dat bewonder ik in haar. Ze ontwikkelt nieuwe projecten en voert deze ook uit, zo is ze ondernemend en veelzijdig.

Jolanda Hogendoorn, deelnemer diverse workshops en yogalessen

Sabrina is puur, heeft een heel fijne energie, is open, en geïnteresseerd. Met haar fijne stem geeft ze duidelijke uitleg en informatie. Ze geeft een gevoel van veiligheid en positiviteit en niet te vergeten, ze ook nog mooi ❤️. Ik ben blij een persoon als Sabrina te kennen. Ze inspireert en groeit, steeds weer en meer. Keep up the good work!

Anita de Jager, deelnemer yogalessen bij Q-Fitness Loosduinen

Als ik aan de lessen van Sabrina denk, denk ik aan veelzijdig, kundig en altijd met liefde en aandacht. Ik heb verschillende lessen en workshops bij haar gevolgd en deze kenmerken kwamen telkens terug. De lessen zijn goed voorbereid, goed opgebouwd, vakkundig, met liefde voor het vak, mindful en met aandacht. Of het nu (yin) yoga, pilates of een workshop over een specifiek onderwerp is. Ik keek er altijd naar uit. Ik woon nu tijdelijk in het buitenland maar ik hoop zeker in de toekomst Sabrina weer op de mat te mogen ontmoeten  🙏

Marjan Corbeek, deelnemer diverse lessen en workshops

Ik raad de workshops van Sabrina aan! Ze een vriendelijke, open docent. Ze creëert een veilige ruimte waardoor ik werkelijk alle spanning kon loslaten. De informatie over de psoas en de instructies waren helder. Ik was blij verrast om persoonlijke tips te krijgen en een opvolging per e-mail na de workshop. Bedankt! Ik raad de psoas release aan, aan al mijn vrienden en collega’s, met (en zonder) rugproblemen.

Ishtar Bakhtali, deelnemer workshop 'psoas release'

NIEUWSTE ARTIKELEN

Ga naar de bovenkant